Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:17:10

“Квиток у кіно”

31.05.2019   10:09Агенцiя

Фраза “у Вас немає зайвого квиточка?” нині добре підзабута. А колись глядач міг потрапити на показ популярного кінофільму, лише скориставшись тим, що хтось в останню мить не зміг прийти на сеанс.

Згадуване запитання про квиточок нині — не стільки ностальгія за минулим, скільки нагадування про те, що є речі, непідвладні часу. Це стосується і музики, яка звучить у незвичайному та неповторному світі кінематографу.

Найулюбленіші та найвідоміші кіношлягери прозвучали 30 травня 2019 року у виконанні артистів обласного філармонійного центру у концертній програмі “Квиток у кіно”. Відповідну атмосферу глядачі відчували вже у фойє філармонійного центру. Традиційна червона доріжка як символ кіносвіту — і “горбатий” “Запорожець” у фотозоні як певний символ епохи.

У постановці Дмитра Обєднікова взяли участь, зокрема, заслужені артисти України Володимир Гришин та Сергій Сулімовський, заслужена артистка естрадного мистецтва України Ніна Коцур, солісти філармонійного центру - лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Ольга Печко, Марина Маккей, Марина Коваленко, Макс Пузан, Тетяна Олійник, В’ячеслав Мацвійко, Світлана Примак, Яна Корольова, Катерина Іващенко, Анна Міхневич і Дар’я Міхневич, Богдан Лазаренко, Олександр Лузан, Інна Василенко, Дмитро Обєдніков, а також шоу-балет “Екватор” (Віктор Войников, Катерина Велика, Ольга Кузьменко, Іван Кузьменко, Марія Лагута).

Глядачі ніби побували у музеї кінематографу на новій експозиції “Шедеври світового кіно ХХ століття”, де на них чекала незабутня подорож коридорами ностальгії, перебування в залах найкращих спогадів разом із персонажами улюблених кінострічок, в тому числі “Бурлеск”, “Червона рута”, “Діамантова рука”, “За двома зайцями”, “Формула кохання”, “Звичайне диво”, “Титанік”, “Земля Санникова”…

Артисти кажуть, кожному експонату відведено своє місце в музеї, і в серці кожного є свій власний кіномузей - фільми, які вчили мріяти, діяти, вірити, любити. Час не зупинити, але завжди можна зазирнути до такого музею, інформує прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини