Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 15:23:03

Відкрито фотодокументальну виставку "Три війни – одна звитяга"

08.05.2019   10:09Агенцiя

7 травня у Чернігівському обласному молодіжному центрі урочисто відкрили фотодокументальну виставку «Три війни – одна звитяга». На ній представлені роботи, які розповідають про героїчний подвиг захисників Вітчизни різних поколінь.

Про звільнення Чернігова у далекому 1943 році розповів присутнім ветеран Другої Світової війни, розвідник, 97-річний Володимир Білов.

До уваги відвідувачів запропоновано три локації: «Українська друга світова», «Афганська» війна» та «АТО/ООС».

Експозиція «Українська друга світова» налічує 24 стенди, що висвітлюють тяжкі для країни часи, починаючи з української революції 1917-1921 років.

Виставка «Афганська» війна» дає можливість ознайомитися з роботами учасника бойових дій в Афганістані Володимира Головача.

Виставкова експозиція про військові дії в Донецькій та Луганській областях складається з 24 елементів – патріотичних скриньок, у минулому ящиків з-під гранат, привезених із зони АТО. У цих скриньках особисті речі загиблих воїнів, портрети героїв та їхні біографічні дані.

Окрім того, учасникам акції пропонується переглянули документальні відеофільми про три війни «Чернігівський рубіж», «Афганські листи» та «Моя війна».

Акція організована громадською організацією «Спілка Ветеранів Десантників «ПІВНІЧ» за підтримки Чернігівської облдержадміністрації.

Виставка експонуватиметься до 10 травня.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини