Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 11 травня, 06:28:49

Suena Español від хору ім. Бортнянського, Андрія Маслакова та Клаудії Родрігес Гарсія

01.03.2019   09:51Агенцiя

Та «Suenaespañol», що у перекладі з іспанської звучить як «іспанські мотиви», - назва концертної програми, яка 27 лютого 2019 року була виконана в колонній залі Національної філармонії для киян і гостей столиці.


Спільний проект, з яким на початку лютого чернігівці вже мали змогу познайомитися, представили  Академічний камерний хор імені Д. Бортнянського Чернігівського обласного філармонійного центру (художній керівник та головний диригент Іван Богданов), бас-баритон, соліст Національної філармонії та Національної опери України Андрій Маслаков і головний хормейстера Гаванської опери Клаудія Родрігес Гарсія (Республіка Куба).

Прозвучали твори класиків латиноамериканської та іспанської музики ЕлісіоГренета, Тома Жобіма, АcтораП'яццоли, ГаспараФернандеса та інших.

Відвідувачі концерту із зимового Києва неначе перенеслись на гаряче кубинське узбережжя, де завжди панує літо, звучать романтичної пісні гуахіра, балади пунто чи запальні ритми афро-кубинської музики. Артисти на стільки позитивом зарядити публіку, що, здавалося, аплодисменти, якими вдячний глядач проводжав артистів після завершення концерту, він також вітав теплу весну і прощався із холодною зимою. Позаяк, іспанські мотиви багатьом навіяли саме такі містичні відчуття.


Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

Рік «єВідновлення» на Чернігівщині: понад 700 млн гривень у вигляді різних компенсацій 16:34

Починати відбудову потрібно, не чекаючи закінчення війни. Такого принципу Україна дотримується від самого початку повномасштабного вторгнення росії. Рік тому Міністерство інфраструктури України запровадило програму "єВідновлення", мета якої допомогти українцям, чиє житло понівечили або зруйнували росіяни.

Горизонтальні контакти та медичне партнерство: Чернігівщина на другому Міжнародному саміті міст і регіонів 16:32

Делегація з Чернігівської області, яку очолив перший заступник голови Чернігівської ОДА Костянтин Мегем, взяла участь у другому Міжнародному саміті міст і регіонів. Захід відбувся у Києві на базі Конгресу регіональних і місцевих влад при Президентові України 9 травня – у День Європи.

На що скаржаться пацієнти у Чернігівській області. Як подати скаргу до НСЗУ: алгоритм дій 13:44

Національна служба здоров’я України з початку 2024 року отримала 1 080 звернень від пацієнтів щодо надання медичної допомоги, зокрема на лікарні Чернігівської області – 20.

 Росіяни вдарили

Росіяни вдарили "Іскандером" по території Прилуцької громади 13:40

Росіяни 9 травня вдарили ракетою "Іскандер-М" по території Прилуцької громади на Чернігівщині.

Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів

Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів 13:32

По новому рахуватимуть вислугу років особам, звільненим з військової служби, відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб". Кого стосуватимуться зміни — у розʼясненні юристів Українського ветеранського фонду

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини