Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:33:42

KIEV TANGO PROJECT вразив «Світовими хітами в стилі танго"

13.12.2018   09:51Агенцiя

«Чуттєвість і рух, свобода і секс, ритм і мелодія, смуток і пристрасть, надія і спогади, боротьба і ніжність, день і ніч, інь і ян, любов і ненависть ...

Все, що ви бачите, чуєте, відчуваєте - це танго!». Ці слова найкраще визначають суть унікального квартету Kiev Tango Project, який 12 грудня 2018 року представив світові хіти в стилі танго на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм в рамках українського туру, що став можливим завдяки підтримці посольства Аргентини в Україні на честь 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між двома країнами.

Проект скрипаля Кирила Шарапова, піаністки Тетяни Павличук-Тишкевич, Сергія Курдицького (бандеон, кнопковий акордеон) і контрабасиста Дмитра Третяка виконує танго різних країн, епох і жанрів – танго-вальс, танго-джаз, танго-рок… Лауреати міжнародних музичних конкурсів, музиканти квартету намагаються донести до слухачів цю музику в автентичному звучанні.

Програму під назвою «Світові хіти в стилі танго», представлену на сцені обласного філармонійного центру, самі музиканти визначають як руйнування  стереотипів щодо цього стилю, як експеримент. І «Гуцулка Ксеня», і «Billie Jean» Майкла Джексона, і «Smoke On The Water» Діп Пьорпл можуть бути в стилі танго, довели музиканти своїм виступом. Концерт перетворився на відверте і щире спілкування з глядачами, які оваціями зустрічали кожен номер.

В програмі взяли участь Оксана Самойловська і Сергій Шуліко – всесвітньо відомі танцюристи і хореографи, добре відомі за проектами «Танцюють всі» і «Танці з зірками». З ними квартет Kiev Tango Project співпрацює вже чотири роки, і це поєднання автентичної музики і пристрасного танцю заворожує глядача.
Завершився виступ знаменитим «Liber Tango» - «Танго Свободи». І це символічно, адже музиканти підкреслюють, що танго – це стиль життя, це справжня свобода.


Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

 

Останні новини Чернігівщини

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.