Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:22:55

Поетичний бібліопростір "А+" відсвяткував свій перший ювілей

20.11.2018   17:16Агенцiя

Поетичний бібліопростір "А+" Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка гостював у "Львівській майстерні шоколаду", де і відзначив свій невеличкий однорічний ювілей.

Розпочалася зустріч чудовими звуками саксофону у виконанні артиста Міського палацу культури Олексія Дербечова. Ведуча Наталія Утиро, головний бібліотекар відділу документів із гуманітарних наук, нагадала присутнім, що протягом року в рамках бібліопростору відбувалися чудові поетичні зустрічі різної тематики: "Поезія осені", "Знаки зодіаку", "До Дня святого Миколая", "Ах, весна, який романтичний час! Всі усміхнені і щасливі! Любов панує навколо!", "Все, що я люблю…", "Час добрих надій".
Крім того, поетичний бібліопростір брав участь у багатьох заходах, які проводились як у бібліотеці, так і за її межами.
 
Оскільки листопад дещо наганяє сум, то для осінньої зустрічі підготували тему, яка додала учасникам позитивних емоцій та змусила жартувати – "Осінній антидепресант!".
 
Власні жартівні вірші читали: Валентина Громова, Ліна Ланська, Віра Козлова, Ірина Кулаковська, Анжела Чехова, Тетяна Тимошенко, Олексій Маслов, Ірина Бірюкова, Юрій Слєсаренко, Сергій Таранець, Анна Дмитрук, Світлана Камишна.
 
Привітати з невеличким ювілеєм поетичний бібліопростір "А+" прийшли учні музичної школи № 1 ім. С. Вільконського. Під керівництвом викладача Лариси Забари вони виконали на синтезаторі популярні мелодії: "Если б не былотебя", "Деспасита", "Историяоднойлюбви". Талановитий композитор Лариса Забара теж виконала композицію Мішель Легран "Буду ждатьтебя" з кінофільму "Шербургские зонтики".
 
Поєднання поезії і музики створювало неймовірно романтичний настрій. Наприкінці заходу Наталія Утиро всім подякувала за приємні враження та оголосила "домашнє завдання" для наступної зустрічі – "Зимова казка для дорослих!".

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.