Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:50:15

Олексій Брик презентував свої книги

06.10.2018   12:04Агенцiя

5 жовтня до Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського завітав знаний чернігівський письменник Олексій Брик. Під час творчої зустрічі зі своїми читачами він презентував дві нові книги: «У вирі життя», «Таємниці Всесвіту. Книга друга».

А бажаючих поспілкуватися з відомим прозаїком було дуже багато. Під час зустрічі чимало друзів та цінителів творчості Олексія Брика привітали його із виходом нових книг, поділилися своїми враженнями від нових творів. Серед відомих гостей були Надзвичайний і Повноважний Посол України в республіках Киргизії та Білорусі Петро Шаповал, проректор Національного університету «Чернігівський колегіум» Володимир Дятлов, письменник, редактор газети «Гарт» Дмитро Іванов, редактор газети «Деснянська правда» Людмила Пархоменко, письменниця Ганна Арсенич-Баран та багато інших.

Олексій Брик теж розповів чимало цікавого про те, як він писав свої книги. Так, наприклад, для написання книги «Таємниці Всесвіту» письменнику довелося вивчити чимало наукової літератури, він вертався до відкриттів різних дослідників в сфері уфології, а також науковців НАСА. Все це дало Олексієві Брику підґрунтя для написання науково-фантастичного роману, що шукає відповідь на важливе питання: чи є ще у Всесвіті розумні істоти? Друга книга – «У вирі життя» - розповідає про видатну особистість – Петра Шаповала.

Під час зустрічі усі охочі змогли отримати книгу від письменника із дарчим написом.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини