Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:36:44

На Чернігівщині знімали частину серіалу для СТБ

31.07.2018   08:40Агенцiя

На території заповідника “Качанівка” в Ічнянському районі Чернігівщини закінчився фрагмент зйомок серіалу українського виробництва – «Кріпачка». Про це своїй сторінці у Facebook повідомив заповідник «Качанівка».

Зйомки тривали з 23 до 28 липня. Знімалися Ольга Сумська, Олеся Жураківська, Станіслав Боклан, Марка Дробота.

«Люди люблять дивитись гарні костюмовані історії, де є пристрасть, інтриги, сльози та кохання. Ти наче переносишся в іншу, страшенно гарну епоху. Події відбуваються у 19 столітті. Наша історія – це час неймовірного вбрання: об’ємні сукні, на які використовували кілометри тканини, рюші, мереживо, банти…», – коментувала для СТБ креативний продюсер та автор ідеї Тала Пристаєцька.

Як повідомляв телеканал СТБ, головна героїня серіалу – 18-річна Катерина, гарна, розумна вихована як шляхетна панянка. Але вона є кріпосною найбагатшого поміщика Ніжина – Червинського. Дівчина шукає свою долю, переживає смерті найближчих людей, виживає під час народного повстання, рятується від переслідувань в світі київських борделів.

Зйомки серіалу «Кріпачка» розпочали минулого року телеканал «СТБ» спільно з кінокомпанією «Film.ua».

Чернігівщина – не єдина локація зйомок.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.