Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:01:47

У сквері ім. Б. Хмельницькогозбиралися чернігівські поети

20.06.2018   08:28

Поетичний бібліопростір "А+" Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка відбувся у сквері ім. Б. Хмельницького.

"Чарівна усмішка природи" – такою була тематика поетичної зустрічі. Тоді природа вирішила дійсно "усміхнутися", тому що перед початком заходу пішов сміливий дощ, і всіх здивував, але не злякав. Поетичний бібліопростір "А+" відбувся, не зважаючи на примхи погоди.

Ведуча заходу Наталія Утиро розповіла відпочиваючим у парку про історію створення поетичного бібліопростору "А+". Чернігівські поети: Лариса Дущак, Валентина Шеховцова, Віра Козлова, Юрій Слєсаренко, Лана Світко (Світлана Сусленко), Світлана Яснєва, Тетяна Тимошенко, Світлана Даниш, Валентина Григоренко, Вікторія читали свої вірші про природу. Зміст деяких віршів був про дощ, і це було справді цікаво.

У заході також взяли участь чернігівські майстрині: Лариса Ганенко, яка виготовляє чудові ляльки-мотанки, обереги кожної української родини; Віра Летошко створює картини-мініатюри – храми Чернігова, Олена Сластіонова власноруч робить чарівні жіночі прикраси, Ірина Лепеха дивувала інтер'єрною лялькою, Олена Мічкова запрошувала покуштувати імбирним розписним пряником. До речі, на кожному прянику написане побажання, яке здійснюється!

Протягом заходу з'явилися охочі почитати вірші. На сцені панувала поетична атмосфера, чернігівські поети з радістю дарували свою творчість мешканцям міста.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини