Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:57:39

Відбулися презентація книги "Майдан. Таємні файли" та творча зустріч з Віталієм та Дмитром Капрановими

18.12.2017   08:41Агенцiя

15 грудня в Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбулися презентація нової книги "Майдан. Таємні файли" та творча зустріч з українськими письменниками, видавцями, громадськими діячами, бардами Віталієм та Дмитром Капрановими.

Брати Капранови мандрують Україною з високим призначенням – розкрити правду про Майдан. У Революції брали участь мільйони, але що насправді сталося тоді, й досі залишається таємницею. Що відбувалося за лаштунками Майдану? Хто платив за Революцію? Як ділили владу переможці? Хто і чому здав Крим та Донецьк? Яким дивом встояли Одеса і Харків? Вони провели розслідування, знайшли правдивих свідків, та й самі були безпосередніми учасниками подій.
 
Розповіли письменники і про інші свої книги, які набагато раніше побачили світ, але ще шукають свого читача – "Кобзар 2000", "Забудь-річка", "Щоденник моєї секретарки", "Мальована історія незалежності України", "Веселих свят".
 
Брати Капранови є знаними любителями та друзями бібліотек. Їхні публікації знаходять місце у фахових бібліотечних виданнях. "Людина народжується з умінням або не умінням читати. Це дано не кожному. – Так вважають письменники. – "Прочитана книжка – чудовий тренажер для розуму та емоцій. Перегортаючи сторінки, читач фактично знімає кіно у своїй голові, де сам грає всі ролі та епізоди…".
 
Серйозні розмови про книги та політику брати Капранови розбавляли жартами, знімаючи рівень напруги серед аудиторії. Вдалий гумор та зіркові гості сприяли відкритому спілкуванню та цікавому діалогу.

Інтригуючі розповіді письменників, які відображенні в їхніх книгах, не залишили байдужими жодного присутнього гостя. А кульмінацією події стали автограф- та фотосесія братів Капранових з шанувальниками їхньої творчості.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини