Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:37:08

Дитячий ансамбль бального танцю "Шанс" переможець хореографічного конкурсу "Ми - діти України"

29.03.2017   07:45Агенцiя

6 березня 2017 року в місті Києві відбувся Всеукраїнський дитячий хореографічний конкурс «Ми – діти України», у якому взяли участь і юні обдарування Ніжинської дитячої хореографічної школи – молодша група дитячого зразкового ансамблю бального танцю «Шанс»

Організатор хореографічного конкурсу – ТОВ «ПРАЙМ КОМПАНІ», організатор дитячих конкурсів та фестивалів.

Мета проведення конкурсу – творчий розвиток особистості; естетичне виховання підростаючого покоління, підтримка і розвиток творчих здібностей, самодіяльної творчості, підвищення творчої активності дітей і підлітків, організація їх дозвілля і активного відпочинку; обмін досвідом і художніми досягненнями творчих колективів України, підвищення  професійної майстерності керівників дитячих творчих колективів; розширення кругозору та інтелектуального рівня дітей і молоді України.

Дитячий зразковий ансамбль бального танцю «Шанс» Ніжинської дитячої хореографічної школи (керівник – Ірина Мірошник) – творчий колектив, відомий не лише в місті Ніжині, але й далеко за його межами.  Це колектив, що плідно  працює  на  благо  розвитку    міста Ніжина  та  його  громади, з честю  прославляє рідну Чернігівщину та Україну  своїми досягненнями в галузі культури та мистецтва. Творча діяльність колективу спрямована на збереження, розвиток та широку пропаганду спортивного бального танцю.

Молодша група дитячого зразкового ансамблю бального танцю «Шанс» впевнено крокує до вершин хореографічного олімпу, демонструючи високу виконавську майстерність на обласних, всеукраїнських та міжнародних  фестивалях/конкурсах.

Серед вагомих здобутків молодшої групи колективу лише у 2016- 2017 роках:

- ГРАН-ПРІ номінація «Бальна хореографія»ІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячо-юна цької творчості «Музичне Різдво»   (смт. Верховина Івано-Франківської області, 2017 р.);

- І місцеХ Міжнародного багатожанрового фестивалю мистецтва «ArtTalentFest» (м. Київ, 2016 р.)

- Бронзовий диплом І Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячого та молодіжного хореографічного мистецтва «Квітневі викрутаси» (м. Ніжин, 2016 р.);

- І місцев номінації «Хореографія»Всеукраїнського хореографічно-вокального конкурсу «ТВІЙ ОЛІМП» (м. Київ, 2016 р.);

- І місце в номінації «Спортивний бальний танець» та ІІ місце в номінації «Стилізація народного танцю» обласного фестивалю-конкурсу хореографії «Надія – 2016» серед хореографічних колективів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Чернігівської області  (м. Чернігів, 2016 р.) та ін.

Всеукраїнський дитячий хореографічний конкурс «Ми – діти України» зібрав талановитих  танцюристів з різних регіонів України.  Поважне журі під головуванням заслуженої артистки України В.П.Поклад високо оцінило виступ юних ніжинців: у номінації «Спортивна бальна хореографія» /молодша група/ Дитячий зразковий ансамбль бального танцю «Шанс» Ніжинської дитячої хореографічної школи здобув почесне І місце.

Учасники молодшої групи дитячого зразкового ансамблю бального танцю «Шанс» Ніжинської дитячої хореографічної школи  (а це 24 талановитих хлопчиків та дівчаток)  не приховують радості від перемоги. Вони повернулися до рідного Ніжина з  високою нагородою, пам’ятними іменними дипломами та незабутніми враженнями.

 Вітаємо молодшу групу дитячого зразкового ансамблю бального танцю «Шанс» та  їх талановитого викладача-балетмейстера Мірошник І.О. із   заслуженою перемогою, бажаємо подальших творчих успіхів  та здійснення бажань!

Ніжинська дитяча хореографічна школа

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини