Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 10:25:13

Особливі діти підготували концерт для особливих дорослих

22.10.2016   08:53

20 жовтня в Чернігівському геріатричному пансіонаті відбувся святковий концерт для його підопічних.

Перед присутніми виступили вихованці Чернігівського міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, Чернігівського навчально-реабілітаційного центру № 2, Чернігівського міського об’єднання інвалідів «Шанс», а також місіонери церкви Ісуса Христа святих останніх днів.

Діти, серед яких були й ті, що теж мають певні вади здоров’я, підготували дуже цікаві концертні номери - вони співали, танцювали, розповідали вірші. А після виступів всі учасники зібрання сфотографувались на згадку.

Такі соціальні заходи у місті проводяться постійно, адже особи з обмеженими можливостями та літні люди, які не мають родичів, дуже потребують підтримки, уваги та турботи. Протягом вже 15-ти років до Міжнародного дня жінок – 8 березня, до Дня інвалідів у геріатричному пансіонаті проводиться така концертна програма за участю дітей, які теж потребують уваги та самореалізації у суспільстві.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.