Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:34:43

Чернігівський актор подарує кліп до Дня міста. ВІДЕО

10.09.2016   18:33Агенцiя

Микола Бічук - Чернігівський актор театру, репер та автор пісень. З 2012 року працює актором в Чернігівському обласному молодіжному театрі.

В минулому – учасник гурту «ДЕПО-02» та проекту хіп-хоп-об’єднання «Позитив». Після розпаду реп-гурту займався сольною кар’єрою, але з часом почав втрачати віру в музику, проте знайшов своє покликання зовсім в іншому напрямі в театрі.
«Щоб потрапити в театр, треба їхати вчитися, здобувати освіту, паралельно шукати, звісно, в який театр тебе взяли б. От я таки вступив і на другому курсі мене взяли в Молодіжний театр», — актор театру Микола Бічук.
Актор все ж таки інколи пише пісні, музику, має велику фонотеку власних пісень та декілька кліпів.
Нещодавно Микола разом із режисером Євгенієм Сидоренком випустили кліп на пісню «Чернігів» до Дня міста.

«Написав пісню про Чернігів, але потім минув рік і я подумав: треба її записати, ми її записали. Минув ще рік і подумав: було б класно зняти кліп. Скоро День міста, у вересні, і ми вирішили все-таки до Дня міста зробити таку невелику презентацію, показати людям наш витвір. Знімали кліп на різних локаціях, знімали на дахах будинків, знімали коло драмтеатру, знімали на Алеї героїв», — актор театру Микола Бічук.

У кліпі були задіяні не лише актори, а й жителі Чернігова. Кліп охоплює різну вікову категорію.

Зйомки відбувалися протягом року. Ідеєю кліпу з нами поділився режисер Євгеній Сидоренко.
«Ідея кліпу народилася спонтанно. Ми сиділи в театрі й обговорювали це все. Мені спершу захотілося, щоб це було на відкритому просторі, на полі, щоб не було людей, щоб було багатство, політ. Але потім воно все пішло, пішло, і ми це наче звузили до рівня міста, не стандартно церкви, а здебільшого про людей», — режисер кліпу Євгеній Сидоренко.

Прем’єра кліпу відбулася на Зеленій сцені, людей зібралось багато.
Творча людина вона творча в усьому, тож Микола радуватиме своїми піснями улюблене місто Чернігів і запрошуватиме на театральні вистави.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини