Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:07:33

"Бібліо-Оскар - 2016" - знову в Чернігові

31.05.2016   12:15Агенцiя

Уже вчетверте бібліотека сердечно вітала номінантів "Бібліо-оскара 2016", а їх в цьому році 21 за п’ятьма номінаціями.

Номінацією «Найкращий читач року» відзначені 11 дітей: Панченко Артем (ЗНЗ№1, 4Б), Колєватова Катруся (ЗНЗ№30, 3Б), Помилуйко Ліза (ЗНЗ№27, 4А), Мозольов Олександр (ЗНЗ№12, 4Б), Чепурна Катерина (ЗНЗ№29, 4Б), Овсієнко Олексій (ЗНЗ№7, 6Б), Рекрутченко Георгій (ЗНЗ№29, 7Б), Філоненко Валерія (ЗНЗ№29, 8А), Руденок Катерина (Ліцей №22, 9Б), Василенко Владислав (Гімназія №31, 9В).

У номінації «Читаюча родина» відзначені родина Чепурних (ЗНЗ№15) та родина Вересенків ( ЗНЗ№29 ), а в номінації «Юний волонтер» нагороджені Костянтин Шеша (ЗНЗ№27, 8А) та Брезгун Ольга (ЗНЗ№29, 6В).

Багато років співпрацюють з бібліотекою вчителі та шкільні бібліотекарі , відзначені у номінації «Партнерство заради дитини»: Джевага Любов Миколаївна (Ліцей №22), Валуйська Інна Іванівна (Ліцей №22) та Кшенська Алла Василівна (ЗНЗ№27).

Садовська Анжела Геннадіївна – педагог-організатор Старобілоуської ЗОШ Чернігівського району; активно залучає учнів своєї школи до читання, разом зі своїми учнями - завжди бажаний гість в обласній бібліотеці для дітей.

Номінацією «Друзі бібліотеки» відзначені: Валентина Іванівна Хуторненко - голова обласного відділення Дитячого фонду України, яка завжди вчасно приходить на допомогу бібліотеці, багато років підтримує обласний конкурс для дітей «Діти, що читають – майбутнє України»; Котенко Вікторія Анатоліївна – заступник начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, 14 років активно підтримує популярний міський конкурс «Читаюча родина».

Зульфія Салко – волонтер жіночої сотні «Самооборона». Тісні, дружні зв’язки з нею бібліотека підтримує порівняно недавно, але Зульфія проявила себе справжнім щирим другом, вона вчить юних читачів та бібліотекарів плести маскувальні сітки для бійців АТО, виготовляти обереги для них, допомагає передавати малюнки, поробки дітей нашим захисникам.

Усіх номінантів та гостей свята щиро вітали творчі колективи Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва: хореографічний колектив «Квітка», циркова студія «Скоморохи», юні вокалісти. Щирими оплесками учасники і гості свята зустріли давнього друга бібліотеки Кирила Топоркова, який в дуеті з юною Доріс Уфекве, як завжди, професійно виконав популярну пісню.

Усі номінанти «Бібліо-Оскара – 2016» були нагороджені пам’ятними медалями, подарунками, грамотами.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини