Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 20:33:32

Не забувайте свої мрії, - радить художниця Катя Дудник

02.04.2016   20:10Агенцiя

2 квітня у Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана відкрилася виставка «Барвистий світ дитинства» київської художниці, члена Молодіжного об’єднання Національної спілки художників України Каті Дудник.

Виставка присвячена Міжнародному дню дитячої книги, який відзначається щорічно 2 квітня в день народження Ганса Хрістіана Андерсена.

На виставці молода мисткиня представила близько 40 творів, героями яких є як казкові персонажі, так і реальні люди. «Дорослі тут зможуть поринути у дитинство, а діти зрозуміють, що у них найкращий час життя. Адже у дитинстві можна мріяти про все, що хочеш і вірити, що мрії збудуться. Дорослі часто забувають про що вони мріяли коли були маленькі», - сказала Катя Дудник.

Молода художниця порадила відвідувачам виставки: «Не забувайте мріяти, адже наші мрії – це плани Бога на майбутнє - так говорить мій тато». І додала: «Всі роботи, представлені на виставці, – це мої мрії. Все, що я хотіла, щоб відбувалося зі мною».

Довідка
Художниця Катерина Дудник народилася в 1982 році в місті Ізмаїл. Як і кожна дитина, Катя мріяла бути актрисою, археологом, солдатом. Любов до мистецтва виховувалася з раннього дитинства, яке пройшло в майстерні у тата, і стала вирішальним фактором при виборі професії.
Початкову художню освіту отримала в Державній середній художній школі ім. Т.Г. Шевченко, а вищу - в Національній академії образотворчого мистецтва і архітектури - факультет образотворчого мистецтва.
Першим учителем був тато, а надихала мама. Катерина Дудник брала участь у багатьох виставках і це принесло молодій художниці впевненість в собі, визнання і стимул до створення нових, цікавих робіт.

Оксана Стельмах

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини