Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:29:06

Нове видання Чернігівського району

30.01.2016   13:32

Нещодавно на сесії Чернігівської районної ради презентовано нове видання “Календар знаменних і пам’ятних дат по Чернігівському району на 2016 рік” (укладач О.І. Іваненко, редактор О.В Кирюша).

Книжка підготовлена працівниками Центральної бібліотечної системи району.

Календар має рекомендаційний характер і не претендує на вичерпність. Подано перелік найцікавіших дат з історії та сьогодення населених пунктів Чернігівського району на основні ювілейні дати.

Нове видання стане у нагоді музейним і бібліотечним працівникам, краєзнавцям і журналістам, учням, студентам і освітянам. Практичне застосування викладеного матеріалу можливе під час підготовки та проведення Днів села, ювілеїв та презентацій сільських громад у 2016 році.

Нове видання презентовано на сесії районної ради за підтримки високо патріотичної людини нашого району – засновника СТОВ “Десна” (с. Боромики), генерального управителя Миколи Дмитровича Пономаренка.

Відзначу те, що, коли бібліотекарі звернулись до нього за допомогою, то він не принижував їх висловлюванням подібним до його колеги по районній раді “чого ви побираєтесь”, а щиро від відкритого серця вже вкотре підтримав видавничу справу нашого району.

Календар вручено депутатам районної ради, а також надійде до закладів освіти та культури району.

Андрій Курданов

Останні новини Чернігівщини

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.