Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:22:59

Пройшов спільний концерт шкіл естетичного виховання "Єдина моя Україна"

09.12.2015   08:16Агенцiя

В Чернігівській музичній школі № 1 імені С. В. Вільконського відбувся спільний концерт шкіл естетичного виховання м. Чернігова «Єдина моя Україна» в рамках міського фестивалю патріотичної музики.

Головною метою цього фестивалю є виховання національно свідомої молоді, патріотизму та духовності підростаючого покоління на традиціях національної культури, усвідомлення значення патріотичної музики в процесі становлення особистості.

У програмі концерту прозвучали вірші патріотичного спрямування та музичні твори як українських класиків, так і сучасних композиторів у виконанні зразкового ансамблю бандуристів «Соколики», симфонічного оркестру, оркестру народних інструментів, ансамблів та хорових колективів, солістів – інструменталістів та вокалістів музичної школи № 1 ім. С. В. Вільконського, музичної школи № 2 імені Є. В. Богословського та міської школи мистецтв. Показово, що ряд творів прозвучали зі сцени вперше, зокрема, «Гімн України» у виконанні зразкового ансамблю бандуристів «Соколики».

Концерт зібрав близько 300 учасників, які надихнули та подарували гостям концерту піднесений настрій у переддень свята Збройних Сил України, виконавши кращі зразки української класичної музики, народних пісень та сучасного українського мистецтва.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини