Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 11:09:01

Театр тіней Fireflies завойовує китайські серця. І не тільки. ВІДЕО

13.10.2015   09:39Агенцiя

Робота театру тіней Fireflies під назвою "Бережіть землю" виграла номінацію кращого короткометражного фільму 2015 на кінофестивалі Handle Climate Change Film Festival (скорочено HCCFF) в Китаї.

Відеоробота театру була єдиним учасником з України та змагалася з іншими стрічками з Ірану, Росії, Сполучених Штатів Америки, Іспанії, Китаю, Франції та Туреччини.

Організатори кінофестивалю HCCFF кажуть, що кінофестиваль отримав 1245 заявок на участь з 93 країн світу. У фінальному турі 49 робіт боролися за топ 10 нагород.

Кращі роботи HCCFF будуть показані на конференції ООН з клімату в Парижі в листопаді 2015 року.

HCCFF покликаний об'єднати кращі відеороботи про зміну клімату та захисту навколишнього середовища і представити їх на міжнародному рівні. Кінофестиваль об'єднує режисерів, експертів, активістів та глядачів, що б надихнути і підштовхнути людей до створення кращого світу. HCCFF +2015 це перший кінофестиваль, що проходить в Китаї, який присвячений зміні клімату. HCCFF проходить з 19 по 20 вересня 2015 в місті Шеньчжень в Китаї.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.