Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 16:55:41

Розпочав роботу сайт збірника наукових праць "Розумовські зустрічі"

21.08.2015   08:26Агенцiя

Електронна версія загальноукраїнського збірника наукових праць «Розумовські зустрічі». Відтепер вона доступна в мережі Internet. Наразі на сайті розміщено статті з першого номеру наукового видання за 2014 рік.

У збірнику оприлюднено матеріали теоретичного та прикладного характеру, що висвітлюють низку питань з історії, сучасного розвитку адміністративно-територіального устрою, системи органів державного управління, зокрема, державної служби, місцевого самоврядування в Україні та за кордоном.

На сайті видання користувачі можуть ознайомитися з повними або скороченими (резюме) версіями статей вітчизняних та зарубіжних науковців. Матеріали доступні українською, англійською та російською мовами. Також для потенційних авторів тут представлена інформація про політику видання, вимоги до статей та анонси найближчих наукових та науково-практичних заходів.

Незабаром на зазначеному сайті буде розміщено і другий номер наукового видання.

Також Сіверський центр післядипломної освіти та Сіверський інститут регіональних досліджень запрошують до участі у ІV науково-практичній конференції «Розумовські зустрічі», яка відбудеться 3 грудня 2015 року. Зустрічі присвячуватимуться аспектам модернізації державної служби України, проблемам децентралізації та територіальної реформи, історичному досвіду (світовому та вітчизняному) державного управління.

Сайт збірника наукових праць «розумовські зустрічі» доступний за посиланням: http://rozum.sivertraining.org.ua
 

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини