Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:31:50

Вірші, які розчулять найвибагливішу душу. ВІДЕО

19.08.2015   08:39Агенцiя

Чернігівська письменниця Лариса Ткач, дружина відомого літератора Михася Ткача, презентувала збірку віршів «Кришталева роса». Зазвичай авторка пише для дітей і про дітей. А ця книга розрахована на дорослого читача. І, до речі, «Кришталева роса» — переважно «жіноча» збірка.

Її вірші з нової збірки «Кришталева роса» бажано читати, коли на душі смуток. Сама авторка Лариса Ткач зізнається, що за рік написала понад сотню віршів і на поетичні рядки її надихнув смуток в Україні.

Це її шоста поетична збірка за останні 12 років. Попередні були про дітей і для дітей. Остання має чотири розділи. Авторка вважає свою збірку складною, бо в ній закладена непроста філософія. Лариса Ткач досліджує вічні теми добра, справедливості і прагне зрозуміти сутність людини, швидкоплинність людського буття. Один з розділів авторка присвячує образу матері – найдорожчої у її житті людини.

«Кришталева роса» містить і любовну лірику. У кожному розділі Лариса Ткач зізнається в коханні своєму головному критику і натхненнику – чоловікові Михасю Ткачу. Вже досвідчений письменник, який дуже критикує вірші дружини, зізнається, що захоплюється її поезією.

Свою «Кришталеву росу» Лариса Ткач радить почитати жінкам, бо вони найбільше зрозуміють сутність кожного поетичного рядка. Вона не виключає і море сліз, бо вірші, написанні за останній рік, розчулять найвибагливішу душу.


Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини