Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:19:30

Архітектура – наша радість, біль та сльози… ФОТО

28.04.2015   07:40Агенцiя

Як архітектура не може існувати без художника, так і художник не може існувати без архітектури. Це життєва аксіома. От тому то в виставковій залі Чернігівської національної спілки художників України вперше відкрилася виставка архітекторів Чернігова.

Це не просто виставка – це мрія кожного архітектора показати свої роботи у центральній виставковій залі. На виставці представлені не тільки архітектура а й чисто живопис. Ці роботи у архітекторів – невід,ємні. У виставковій залі навіть недостатньо місця щоб розмістити всі роботи, що дуже здивувало і приємно вразило керівника проекту Віталія Травкіна. На виставці представлені також роботи авторів двох поколінь. Сьогодні нічого не будується. Але архітектори не сплять – ВОНИ МАЛЮЮТЬ.

Спілка архітекторів Чернігівщини на теренах України не пасе задніх. Чотири роботи побудованих об,єктів за останні чотири роки зайняли третє і навіть друге місце по Україні. Є чим пишатися нашій спілці. У Чернігові не можна бути пасивним, тут всі натхненні історичною архітектурою і дай боже щоб нашу архітектуру згадували через 100, 200, і навіть 300 років, - сказав Віталій Травкін у вступному слові. Ну і звісно було вручення Грамот активним учасникам виставки.

Серед глядачів на виставці були присутні і викладачі та учні Чернігівської дитячої художньої школи, які свого часу виховали та підготували аж шість студентів архітекторів по живопису та графіці. Не дивлячись на те, що спілка архітекторів налічує 49 членів але вона сама потужна в Україні. Аж 5 чоловік від нашої спілки займають посади в управлінні спілки архітекторів України! От які у нас активні архітектори. На виставці представлені нові роботи. Всього близько 40 учасників прийняли участь у виставці.

Сьогодні будується дуже мало, але дуже якісно і мені від цього відрадно, - сказав Віталій Травкін. Адже замовники дуже прискіпливі до проектів. Залишається друзі тільки вас запросити до перегляду виставки щоб ви знали як буде розвиватися наше історичне місто. До зустрічі у виставковій залі.


Фоторепортаж з виставкової зали Віктора Кошмала.

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини