Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:56:28

Свято весни у Центрі допомоги армії Андрія Дериземлі. ФОТО

05.03.2015   16:13Агенцiя

До жінки з любов'ю - під таким гаслом минають перші дні весни у центрі Андрія Дериземлі

Третього березня керівник Центру допомоги армії Андрій Дериземля привітав чарівне жіноцтво - мам, коханих, дітей наших бійців, а також жінок-волонтерів, журналістів з настанням весни.

"Жіноча доля… У кожної жінки вона складається по різному. Але спільною для всіх жінок є турбота про сім`ю, дітей, про тих людей, що знаходяться поряд. Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним,а довкола панують любов і гармонія" - побажав Андрій.

Надзвичайно чуттєві слова на адресу жінок сказав цього вечора і представник Самооборони Чернігова "Вікінг", який брав безпосередню участь у війні на сході.

Зворушлива, красива румба у виконанні Інни Керлах та Олега Гламазди, пронизлива чарівна українська пісня від Тетянки Дериземлі, глибинна поезія Расула Гамзатова, безліч вікторин, конкурсів та щирих вітань зробили цю зустріч теплою, рідною, близькою, а головне - потрібною нині для кого. І нехай ця радість, позитив наростає з кожним днем у серці кожної людини...

Також під час заходу організатори запропонували присутнім об’єднуватися та допомагати одна одній у ці нелегкі часи. Для цього було створено фонд "Взаємодія".

- Люди незалежно від віку, політичних переконань, професій повинні обєднуватися, робити свій вклад у те, щоб наше місто ставало все кращим. Саме з цієїю метою був створений фонд "Взаємодія", щоб чернігівці могли реалізовувати свої плани та проекти, знаходити однодумців, - сказала Людмила Соколовська.

Також вона розповіла, що вже зараз проводяться майстер-класи, кінопокази та спільні чаювання і всі бажаючі можуть долучитися до участі.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини