Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:54:38

Стрілянина у філармонії. ФОТОрепортаж

27.02.2015   09:41Агенцiя

24 лютого, під час концерту симфонічної музики за творами Йоганна Штрауса у Чернігівському філармонійному центрі фестивалів та концертних програм після антракту творилося щось неординарне.

А саме – під час виконання оркестром польки «У Павловському лісі» кудись зник диригент, хоча оркестр продовжував далі виконувати твір. І тут раптом за кулісами пролунали постріли, чи щось таке подібне. Музиканти здивовані…

Аж тут на сцену виходить сам диригент, вельмишановний Микола Сукач, у формі мисливця. Так, так саме у формі мисливця. Він так ввійшов у роль, що під звуки польки почав «мочити коні». То зозуля кувала, потім качки крякали. І в цьому його підтримувала глядацька зала.

Звісно – все це жарти, але полька Штрауса звучала весело і не вимушено, а глядачі були взагалі в захваті від концерту. Це вже другий концертний вечір легкої симфонічної музики, яку запропонував глядачам відомий колектив під керівництвом художнього керівника та головного диригента Заслуженого діяча мистецтв України Миколи Сукача.

І я там був, фотографував та насолоджувався чудовою музикою.

Ваш Віктор Кошмал.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини