Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:01:55

Презентовано книгу про воїнів-героїв антитерористичної операції

18.02.2015   11:17Агенцiя

У Чернігівській обласній бібліотеці ім. В. Короленка відбулася презентація книги «Вклоняємось доземно українському солдату», виданої колективом Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія».

Презентували книгу студентам, школярам та науковцям військові журналісти та офіцери-учасники АТО.

– Це перша книга про українських захисників, справжніх патріотів, які боронять незалежність та цілісність нашої держави на Сході держави. До неї увійшли замальовки та нариси військових журналістів про героїв війни на гарячому Донбасі, – розповів присутнім начальник інформаційного відділу Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія» у м. Чернігові підполковник Вадим Мисник.

Крім цього, зі сльозами на очах процитувала уривки з книги викладач Чернігівського військового ліцею – заслужений учитель України Ольга Гребницька.

– Перечитувати цю книгу без сліз просто не можливо. Написані рядки беруть за душу. Головні персонажі – це гордість української нації. І в пам’яті нашого народу навіки залишиться подвиг нескореного українського солдата, – зазначила Ольга Гребницька.

Слід додати, що 60 примірників видання отримали бібліотеки обласного центру.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини