Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 15:13:25

Звітують фотохудожники Чернігівщини. ФОТОрепортаж

09.02.2015   11:16Агенцiя

У читальному залі обласної бібліотеки ім.. Короленка розмістила свою фото експозицію національна спілка фото художників Чернігівщини.

12 авторів виставили 40 творчих робіт різного жанру і стилю. Портрети, натюрморти, пейзажі, філософські фото картини та жанрові сюжети з повсякденного життя. Фотороботи відображають як радість так і смуток. Головне – вони несуть для нас любов, добро і красу.

Чернігівське відділення фотохудожників у своїх рядах налічує 17 дійсних членів. Виступаючи перед відвідувачами виставки голова Чернігівської спілки фото художників Микола Турчин, розповів про діяльність та участь фотохудожників у мистецькому житті області.

Ігор Волосянкін розповів про фото виставку у Польщі, яку організував відомий скульптор Геннадій Єршов. Цього року до лав фотохудожників прийшов долею життя фотохудожник з Луганщини, відомий фотокореспондент, Юрій Хромушин. Він признався у коханні до Чернігівщин.

Свої роботи він об,єднав під гаслом «Мир вашому дому». Взагалі, цьогорічна фото виставка вражає своєю широтою поглядів на життя яке зафіксували у своїх роботах фотохудожники Чернігівщини. Всіх бажаючих ознайомитись з творчими роботами фотомитців запрошує виставкова зала бібліотеки.


Фоторепортаж Віктора Кошмала.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини