Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:22:58

Названо лауреатів Чернігівського обласного конкурсу молодих журналістів та обласного літературного конкурсу для дітей та молоді

25.12.2014   08:37Агенцiя

Ці конкурси традиційно проводять Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Міжнародна літературно-мистецька Академія України, ГО «Чернігівський інтелектуальний центр» і Чернігівська обласна організація Національної спілки журналістів України. За цей час конкурс здобув визнання не лише на Придесенні, адже його переможці працюють зараз у багатьох чернігівських і столичних виданнях, а також на телебаченні та радіо.

Нинішніх лауреатів назвало авторитетне журі, до складу якого входять відомі журналісти. Отже, переможцями цьогорічного конкурсу молодих журналістів стали Андрій Тіток та Павло Солодовник, радіожурналісти обласної телерадіокомпанії – за сюжети про життя області.

На другому місці – журналісти з Ніжина Лілія Козир (статті на сайті «Уездные новости») й Вікторія Пархоменко (матеріали на радіо «Свобода і в місцевих ЗМІ). Третє місце отримали автори альманаху «Горизонт» Прилуцької виправної колонії для неповнолітніх: Ахмед Темірбеков, Сергій Александров, Олександр Соломка, Сергей Федоренко, Микола Олійник – за публікації в альманасі «Горизонт» (головний редактор – журналістка, письменниця Лілія Черненко).

Що ж до літературного конкурсу для дітей та молоді, то тут переможцями стали працівник Носівського будинку школяра Дарка Москаленко – за збірку віршів «Мій незаВершений Дотик» та літературний альманах «Паросток» учасників літературної вітальні «Іскринка» при Чернігівській дитячій бібліотеці імені Олександра Довженка – за патріотичні твори, що побачили світ до 200-ліття від дня народження Тараса Шевченка.

На другому місці – вчитель української мови Ніжинського міського ліцею Оксана Мазко (її відзначено за оповідання й вірші); а третє місце – у Мирослави Годунок із Ніжина та одинадцятикласниці Чернігівської школи № 20 Єлизавети Посполітак.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини