Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:22:28

Андрій Макаревич до Чернігова не приїде

18.09.2014   09:48Агенцiя

Декілька днів тому чернігівська влада практично заборонила проведення фестивалю "Chernihiv Jazz Open 2014" так само як і інших культурних заходів у Чернігові.

І коли вже організаторам вдалося відстояти та довести доцільність їх проведення, вони отримали листа від від прес-служби Андрія Макаревича та Ільдара Казаханова, у якому їх повідомляли про скасування концерту.

Далі офіційне звернення організаторів фестивалю Chernihiv Jazz Open 2014

Дорогі друзі і глядачі фестивалю!

Увечері 16 вересня ми отримали наступне повідомлення від прес-служби Андрія Макаревича та Ільдара Казаханова:

«Дорогі друзі. На жаль, ми не зможемо виступити 27 вересня на джазовому фестивалі в Чернігові. «Коли говорять гармати, музи мовчать» - і не всім можливо пояснити, що ми їдемо до України просто для того, щоб грати музику. Ми обов`язково зустрінемось пізніше, коли стосунки між нашими країнами більш-менш налагодяться. А не налагодитися вони не можуть.
Ваші, Андрій Макаревич, Ільдар Казаханов».


Таким чином ми, на превеликий жаль, змушені повідомити про відміну концерту «Андрій та Ільдар в Машині», на який так чекали всі наші глядачі и який було заплановано на 27 вересня.

Обставини, які  підштовхнули музикантів до такого рішення, зазначено в листі. Ми розуміємо і складність ситуації в нашій країні, і складність ситуації самого Андрія Макаревича в Росії. Ми дуже засмучені, але будемо сподіватися, що нам все ж таки вдасться в майбутньому організувати виступ в Чернігові цих чудових музикантів.

Усі кошти за продані квитки будуть повернуті покупцям.  Ми намагатимемось зробити цей процес максимально простим і швидким. Квитки, які придбано в касі драматичного театру, можна повернути там же найближчими днями:  з п`ятниці по неділю, а також з вівторка по четвер з  10.00 до 18.00.

Докладнішу інформацію буде розміщено на сайті фестивалю  www.chejazz.info

Крім того, будь-яку інформацію стосовно повернення квитків можна отримати за наступними телефонами:  (095) 860-21-00 (ТА «ЧЕ СТУДІЯ»), (0462) 699-360 (каса театру).

Ми приносимо вибачення за викликані незручності. Але позитив у нашому повідомленні також буде. Ми прийняли рішення не скасовувати фестиваль в цілому і, не зважаючи на серйозні фінансові збитки, провести запланований концерт у п`ятницю, 26 вересня.  Цього дня на сцену Чернігівського обласного музично-драматичного театру вийдуть два прекрасні джазові колективи із Франції та Ізраїлю:  Cosmicmaurel Trio та Omri Mor Trio. Буде чудовий вечір, і буде чудовий джаз!

В житті трапляються різні неприємні ситуації, і важливо долати їх разом. Не зважаючи ні на що, джаз у Чернігові буде! Ми запрошуємо вас на концерт 26 вересня, ваша підтримка нам дуже потрібна!

Оргкомітет фестивалю Chernihiv Jazz Open 2014
17.09.2014

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.