Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:22:29

Є бажання долучитися до археологічної еспедиції? Батурин запрошує!

10.07.2014   12:38Агенцiя

Всім-всім-всім, хто хоче пізнати романтику археологічних досліджень - у серпні в Батурині працює археологічна експедиція!

Бажаєте доторкнутися до української історії? А прийняти участь у відкритті її таємниць? Якщо так – то сповіщаємо Вас, що скоро знову почнеться археологічний сезон в Батурині і ми станемо свідками нових відкриттів!

Батуринська Міжнародна археологічна експедиція, організована Інститутом історії, етнології та правознавства ім. О. М. Лазаревського і Канадським інститутом українських студій, крок за кроком, вже впродовж шістнадцяти років, відкриває нам історію Батурина.

Ми запрошуємо Вас стати учасником розкопок! Вам потрібно мати патріотизм, ентузіазм, запал, немеркнуче відчуття романтики та прекрасне володіння лопатою. Проживання та харчування для археологів-волонтерів за рахунок організаторів.

Погодившись, ви матимете чудову нагоду отримати нові уміння та навички, налагодити нові знайомства та зв’язки. Невелика втома після робочого дня сторицею компенсується задоволенням, яке отримуєш від досліджень та романтичних вечорів біля вогнища над річкою Сейм. Після перших днів розкопок розумієш, що археологія в твоєму серці вже назавжди…

Бажаючі стати археологами-волонтерами - записуйтесь у співкерівника експедиції В’ячеслава Скорохода за адресою: skorohod-sv@ukr.net

Ласкаво просимо до пригод!

Вельмишановні туристи! Ми запрошуємо Вас відвідати Батурин в особливо цікаву пору - під час роботи археологічної експедиції у серпні 2014 року!

Гетьманська столиця

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини