Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:47:12

Weddingtrendshow – перша світська подія літа. ФОТОрепортаж

11.06.2014   20:29Агенцiя

У Чернігові відбулося Weddingtrendshow – традиційний захід, присвячений весільній моді.

За словами організатора заходу Юлії Швидкої в першу чергу це світська подія, а вже потім – показ модних трендів весільного стилю, прикрас, аксесуарів та флористики.

За її словами організатори поставили собі за мету продемонструвати модні тренди сезону 2014-2015 з організації весілля, а  також  довести, що всі  ці новинки  доступні і у Чернігові, і при цьому на їх придбання не потрібні захмарні кошти.

Про  деталі шоу-програми  розповіла Наталя Мірошник. Вона повідомила, що  на  протязі вечора гості  зможуть  не тільки розважитися, а  й поспілкуватися  з  професіоналами  весільної сфери. Учасників шоу очікують такі «фішки» весільного сезону  як Фотозона,  Candybar,  презентація  весільного дерева, бармен-шоу, майстер-клас з танцю, світодіодне та фаєр-шоу, а також багато несподіванок та сюрпризів.

Також окрім дефіле у весільних сукнях відбудеться показ ювелірних прикрас від  магазину Cuarzo, розіграш  подарунків від партнерів шоу, гості  зможуть  відслідкувати  тенденції моди в аксесуарах, флористиці, прикрашанні зали, розвагах  для гостей, тощо.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини