Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:31:09

Юні таланти з різних куточків України завітали на чернігівську землю. ВІДЕО

23.05.2014   10:53Агенцiя

Юні таланти з різних куточків України 21 травня завітали на чернігівську землю. А зібрав їх конкурс фортепіанної музики імені Левка Ревуцького.

Після привітань першого заступника міського голови Миколи Миргородського, учасники, вгамовуючи хвилювання, взялися до звичного їм діла – виступів.

Усі музиканти, не зважаючи на маленький вік, мають чималий досвід у своїй справі, адже є призерами багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів, та, як виявилося, не всі вони планують пов`язувати своє життя з нотами.

У результаті довготривалого прослуховування всіх наймолодших учасників вирішили нагородити призовими місцями.

Першу сходинку посіли: Єлизавета Рябошапка (м. Київ) та Даніїл Капелюш (м.Чернігів), на другій сходинці - гості із столиці Адріана Пчелінцева та Назарій Фесик, а третіми стали чернігівки Марія Бабич та Марія Шабанова та киянин Антоніо Бразільєро Джонсон Рубен.

До середньої групи вимоги були вже серйозними, але і перемога, в такому разі, ще дорогоцінніша. Тож на першому місці – Денис Пономаренко (м.Чернігів), на другому Муштай Софія (м.Сєвєродонецьк), а третє місце належить Костянтину Надараю з Києва.

Сподіваємося, ви більше не будете асоціювати класичну музику із застарілою і не модною та додасте парочку «антикварних» треків до свого плейлиста.



http://www.garmata.in.ua/
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини