Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 18:06:38

Все життя - бенефіс! ФОТОрепортаж

10.02.2014   21:10Агенцiя

У ювілейний святковий день – ДЕНЬ свого народження Тетяна Салдецька, провідна актриса Чернігівського молодіжного театру, знову була на сцені у головній ролі дивовижної жінки Мони.

32 роки творчого пошуку… А скільки зіграно ролей і не перерахувати.

Так, на свій День народження Танюшка знову провела творчу зустріч зі своїми шанувальниками сцени. Зал вщент переповнений. Як кажуть і ніде яблуку впасти. Адже за стільки років праці у Молодіжному Таня зібрала повний зал друзів.

Так, Я - Віктор Кошмал, теж зачисляю себе до друзів, адже своїми творчими фотокартками я супроводжував і фіксував успіх талановитої  актриси.

Сама Тетянка родом із Носівщини, далекого села Ганівка. Ще з дитинства вона бачили себе драматичною актрисою. Навчаючись у школі влаштовувала  свята та вистави, які показували у місцевому клубі. В родині акторів не було, але тато любив всім повторювати «ось у нас артистка росте». Давно це було… Після закінчення училища доля закинула до Чернігова де працює і по сьогоднішній день.

То ж , шановні, всіх хто не зміг потрапити на Танюшин бенефіс, я запрошую до перегляду в інтернеті.

 

З повагою, ВІКТОР  КОШМАЛ.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.