Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:55:57

У Чернігові відбулися благодійні колядки та щедрівки

17.01.2014   16:22Агенцiя

Учасники благодійних колядок та щедрівок поздоровили мешканців м. Чернігова зі святами 6 і 13 січня

Благодійний збір коштів призначений для лікування Рубана Дмитра, Аронова Романа та Портянко Олени, якими опікується МГО ЦПМ «Апельсин», 6 та 13 січня.

Представники кіноклубу «Рівний Рівному» підтримали акцію збору коштів на реабілітацію Аронова Романа. У складі трьох осіб, було зібрано 167 гривень.

Вертеп  організований за ініціативи ГО Суспільна служба України та за участі активістів православного братства святих Михаїла і Федора. Вертеп збирав кошти з метою поповнити бібліотеку обласного навчально-виховного комплексу для дітей-сиріт. Вертеп долучився до акції ЦПМ «Апельсин», який збирав кошти для лікування Дмитра Рубана. Всього було зібрано 184 гривень.

Музично-драматична концесія «ПерсонА 38» разом із МГО ЦПМ «Апельсин» зібрали 1 592 гривні 10 копійок на лікування семирічної дівчинки Портянко Олени, якій лікарі встановили діагноз гострий лімфобластний лейкоз

Нагадуємо МГО ЦПМ «Апельсин» проводить збір благодійних пожертв на лікування Рубана Дмитра, Портянко Олени, а також на реабілітацію Аронова Романа.

Якщо Ви маєте бажання допомогти дітям або дізнатися більше інформації, заходьте на сайт www.cpmapelsin.com.ua

Дмитро Лук’янов
Менеджер зі зв’язків з громадськістю
МГО ЦПМ «Апельсин»

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей