Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:27:09

Підсумки конкурсу "Майбутнє моє і моєї країни". Третє місце отримала Яна Пономарьова з міста Остер

10.01.2014   12:00Агенцiя

Творчий конкурс "Майбутнє моє і моєї країни", організований у межах проекту "Школа молодого журналіста УКРІНФОРМу", завершився. Він став яскравим свідченням того, що, попри будь-які обставини, українська молодь впевнено дивиться у майбутнє та не відокремлює власну долю від долі своєї Батьківщини.

Про це за підсумками конкурсу заявив член журі, Головний редактор міжнародної редакції Укрінформу Дмитро Шкурко.

"Другий етап нашого Всеукраїнського конкурсу приємно здивував усіх членів журі. Українські школярі буквально засипали нас роботами, що надзвичайно приємно. Кожен з 829 творів є унікальним, він відображає настрій молодих людей, віру у добре майбутнє для рідної землі і бажання юних авторів докласти власних зусиль у побудову сучасної, демократичної, вільної та квітучої України», - зауважив Дмитро Шкурко.

За підсумками засідання журі конкурсу, яке відбулося у четвер 26 грудня, були визначені переможці конкурсу та прийнято рішення про нагородження авторів трьох найкращих літературних робіт, які дотримувалися всіх умов конкурсу та найбільш вдало розкрили тему. Отже, переможцями конкурсу стали такі автори: Вікторія Савцова (м. Запоріжжя) посіла перше місце з роботою "VIKTORIA для України", Людмила Рудюк (м.Славута, Хмельницька обл.) - друге місце, і почесне третє місце за рішенням журі отримала Яна Пономарьова (м. Остер, Чернігівська обл.).

Переможці отримають цінні призи від генерального спонсора конкурсу, компанії Київстар - сучасні смартфони. Автори ще 20 робіт, які були відзначені журі, отримають заохочувальні призи та дипломи про участь у конкурсі. Це роботи наступних авторів:

Оксани-Іванни Мельник, Аліни Вавринюк, Наталі Станько, Юлії Стояк, Лесі Ясніцької, Аліни Науменко, Тетяни Псьоти, Костянтина Павленко, Юлії Валенти, Лілії Стрельбіцької, Ірини Максименко, Маркіяна Скрипника, Катерини Уманець, Ассоль Антипової, Аліни Алексєєнко, Аліни Кучук.

"Робота в журі конкурсу виявилася непростою справою, оскільки доводилося обирати найкращих. Ми читали їхні твори, і ставало тепліше на душі. Щиро вдячна дітям за те, що їхні роботи нагадали нам, дорослим, про головні життєві цінності та про особисту причетність кожного з нас до усього, що відбувається навкруги", - зауважила член журі Уляна Стельмашова.

Про порядок вручення цінних подарунків та заохочувальних призів буде оголошено пізніше на сайті Конкурсу.

Національне Українське інформаційне агентство Укрінформ висловлює вдячність всім учасникам конкурсу, кожному з юних авторів, які виявили та застосували на практиці власний творчий потенціал, талант та небайдужість. Оскільки набутий під час конкурсу досвід виявився виключно вдалим, у 2014 році Укрінформ має намір започаткувати новий творчий конкурс для української молоді. Наразі ініціативна група агентства працює над визначенням теми такого конкурсу, яка б була цікавою та близькою для українських дітей. Тож запрошуємо всіх бажаючих до обговорення теми майбутньої розмови. Свої пропозиції надсилайте, будь-ласка, на адресу foreign@ukrinform.com.


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/nathnennya_i_lyubov_do_ridnoii_zemli___pidsumki_konkursu_maybutne__moe__i_moe_ii_kraiini_1895769

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини