Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:05:20

Чи стануть Чернігів та Ніжин найдосконалішими містами Украни?

05.12.2013   18:51

Ретро FM проводить масштабне рейтинг-шоу України "Найдосконаліше місто країни 2013".

Українцям належить зробити непростий вибір - до кінця 2013-го року визначити найдосконаліший і комфортне місто для проживання в нашій країні.

Влітку слухачі надсилали розповіді про міста, які гідні потрапити до списку номінантів. До рейтингу мали змогу потрапити і великі міста, і дуже маленькі містечка, головне, щоб їх жителі хотіли завоювати цю перемогу і представили улюблене місто як найкраще за допомогою переконливих аргументів.

З усіх запропонованих міст було обрано ТОП-50 найкращих, які будуть змагатися за звання "найдосконалішого"

Активне голосування за звання "найдосконалішого" серед 50 кращих міст України відбувається саме зараз і триватиме до 31 грудня. Слухачі в активній боротьбі віддають свої голоса містам-номінантам, які вважають гідними цього почесного звання.

Серед номінантів: Біла Церква, Бердянськ, Вінниця, Вишгород, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Ізмаїл, Кам'янець-Подільський, Керч, Київ, Кіровоград, Ковель, Кременець, Кременчук, Луганськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миргород, Мукачево, Ніжин, Миколаїв, Новодністровськ, Нові Санжари, Одеса, Олександрія, Павлоград, Полтава, Рахів, Рівне, Самбір, Севастополь, Сєверодонецьк, Сімферополь, Славутич, Суми, Тернопіль, Трускавець, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Ялта.

На сьогодні лідирує місто Львів із 1700 голосами, Київ та Харків. За Чернігів проголосували 752 учасники, а за Ніжин - 980.

Голосування триватиме до кінця 2013 року. Місто-переможець отримає почесну нагороду.

Зареєструйтесь на сайті радіо "Ретро FM" та віддайте свій голос за своє улюблене місто!

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини