Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:48:20

Фестиваль "Живая вода" зібрав колективи з усієї України. ФОТО. ВІДЕО

04.12.2013   12:12

У Чернігові відбувся Загальноукраїнський фестиваль етнічного танцю "Живая вода". Організатором заходу виступала школа танцю "Ліла" (Чернігів).

Всього на фестиваль зібралися більше 20 колективів з Харкова, Києва, Дніпропетровська, Одеси, Ніжина, Мінська та Чернігова. Міський палац культури у Чернігові перетворився на справжній епіцентр жіночності, краси та грації.

Яскраві костюми, прекрасні танцівниці і вдячна публіка - все це створювало неймовірне відчуття танцювального фестивалю. Дівчата на сцені своїми рухами, грацією та пластикою довели, що сила жінки у її жіночності.

На сцені були представлені 32 хореографічні поставновки. Серед них трайбл, індійські танці, беллі-данс, східні танці із шалями, афро-кубинський та таджицький танець. Особливим та неповторним був тайський "Танець богіні Гуань Інь" у виконанні київського колективу "Посмішка сонця".

Окремо хочу сказати про фламенко. Глядачі побачили одинадцять варіантів цього танцю. Кожна постановка була неповторна, але всі вони обєднані одним: чіткість рухів і грація у виконанні. Але найбільше овацій зірвало фламенко "Sementales de noche" у виконанні чоловічого колективу школи танцю "Ліла", постановка Сергія Зубрицького.

На другий день фестивалю проходили майстер-класи з етнічних танців, під час яких всі бажаючі мали змогу приєднатися до мистецтва танцю.

Шоу-belly-dance "Чингиз-хан" у виконанні "Rars Medan". Постановник Марія Шамархан.  

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей