Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 18:40:56

Козелець. Знову лунають позивні "Говорить Козелець" на хвилі 99,6 FM

19.11.2013   12:13Агенцiя

18 листопада у сел. Козелець відбулися урочистості з нагоди першого виходу в ефір на хвилі 99,6 FM районного радіомовлення "Районні вісті". Це неординарна подія не лише для району, а й області, адже це вперше районна радіостанція працюватиме в ефірі 24 години щодня. Її передачі зможуть слухати жителі Козелецького та сусіднього Бобровицького районів.

Відновлення роботи місцевого радіомовлення після відмови від проводового відбулося за підтримки керівництва району та депутатів районної ради, які, розуміючи потребу громадян в отриманні новин, доклали максимум зусиль для створення ще одного джерела інформації про останні події в рідному районі, області, а також країні й світі.

Участь в урочистостях взяли голова районної державної адміністрації Леонід Мисливець, голова районної ради Володимир Пономаренко, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації Андрій Подорван, представник Національної ради з питань радіо та телебачення України Леонід Мельник, колишній заступник голови Національної ради з питань радіо та телебачення України, заслужений працівник культури Юрій Плаксюк, генеральний директор обласної державної телерадіокомпанії "Сіверцентр" Білібаєв Аркадій, заступник генерального директора "Сіверцентр" Шолох Олег, редактор інформпорталу «Земля і воля» Григорій Войток та заслужена артистка України Оксана Білозір.

Голова райдержадміністрації Леонід Мисливець, звертаючись до учасників зібрання, наголосив, що Президент України поставив перед працівниками засобів масової інформації завдання «продовжувати розвиток українського інформаційного простору, розбудовувати громадянське суспільство, впроваджувати сучасні європейські стандарти в усі сфери життя».

Усі присутні на заході у своїх виступах наголошували на важливості та непересічному значенні події, що має історичну вагу. Адже жителі Козелеччини мають можливість отримувати інформацію, бути причетними до суспільних процесів у державі та за її межами. Радіо, забезпечуючи зв'язок особистості зі світом, не тільки інформує її про важливі події, але й робить життя цікавим, додаючи йому змістовності.

Генеральний директор обласної державної телерадіокомпанії "Сіверцентр" Аркадій Білібаєв і директор редакції районного радіомовлення Світлана Кійкова підписали угоду про співпрацю.

Привітати колектив районного радіо прибула народна артистка України Оксана Білозір, яка подарувала директору редакції районного радіомовлення Світлані Кійковій диск із записами давніх народних колядок і щедрівок у своєму виконанні, виконавши одну з них для всіх присутніх.

Під час заходу гості мали можливість ознайомитися з умовами роботи колективу радіо, технічним оснащенням студії. Світлана Кійкова розповіла про формат радіомовлення, поділилася планами та задумами на майбутнє. Зокрема, вона сказала, що до уваги слухачів пропонуватимуться інформаційні, культурологічні, просвітницькі, розважальні, дитячі та інші програми, зустрічі з цікавими людьми.

Учасники урочистостей ознаменували перший вихід в ефір програми районного радіо запуском у небо повітряних кульок.

Віднині на хвилі 99,6 FM лунають такі знайомі кожному жителю Козелецького району вихідні позивні «Говорить Козелець».

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини