Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 6 жовтня, 13:55:08

Água Trio: вечір бразильського джазу

08.07.2024   15:18Агенцiя

Твори легендарних бразильських авторів і виконавців прозвучали 6 липня 2024 року у межах вечорів джазу у затишному дворику Чернігівського обласного філармонійного центру.

Представили їх чернігівському глядачеві музиканти Água Trio — гітарист-віртуоз Євген Баркалов, басист і композитор Костянтин Іоненко і один з кращих перкусіоністів України Андрій Чайка.


Бразильські джазові ритми полонили публіку. Água Trio представило дійсно гарячу суміш яскравої, мелодійної і, як зазначають музиканти, трохи меланхолійної музики.
Баден Павелл, Антоніу Карлуш Жобін, Жуан Жилберту, Марко Перейра... Кожне з цих імен — віха в історії сучасного бразильського джазу. Так, Жобін недарма вважається одним з найвпливовіших композиторів XX століття; Павелл поєднав у звуках своєї гітари свінг, босанову, латиноамериканський джаз, а коли говоримо про босанову, не можемо не згадати Жилберту.
Музика геніїв джазу у виконанні Água Trio склалася на сцені у дворику філармонійного центру у справді розкішний бразильський букет, піднесений вдячним глядачам.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

Про нові підходи до утвердження національної ідентичності — на коордраді в ОДА 12:35

Декомунізація та дерусифікація на Чернігівщині, облаштування музейних експозицій у закладах освіти, заходи національно-патріотичного виховання.

Обстановка на прикордонні за добу станом на 06.00 05 жовтня 2024 року 12:09

Армія РФ протягом доби 4 жовтня атакувала дві прикордонні громади Чернігівщини.

«Перейди за посиланням та проголосуй за дитину на конкурсі»: поліцейські застерігають громадян від шахраїв 10:37

Поліцейські закликають громадян не переходити за сумнівними посиланнями в Інтернеті.

Новий проєкт Expertise France на Чернігівщині – EU4Innovation East 10:03

Ще один проєкт з підтримки відновлення та відбудови Чернігівської області презентували 2 жовтня команді ОВА представники французького агентства міжнародного технічного співробітництва Expertise France.

Аварія на каналізаційному колекторі в районі Шерстянки – надзвичайна ситуація місцевого рівня 09:21

Таке рішення ухвалили на оперативному засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 4 жовтня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини