Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 5 травня, 02:55:04

IX Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку

29.03.2023   09:00Агенцiя

29-30 березня, середу — четвер, відбудеться IX Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку на тему: «Залучення молоді до відновлення України, плани та пріоритети на 2023 рік».

Його мета — стала взаємодія громади, медіа, бізнесу, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у соціальному розвитку громад, участі молоді у відновленні України, створення додаткових можливостей для становлення, розвитку молоді, сприяння ініціативі та активності молодих громадян в усіх сферах життєдіяльності.

Цьогорічний форум, що потенційно об'єднає тисячу спікерів, відбудеться онлайн в Zoom із трансляцією на офіційній фейсбук-сторінці організаторів facebook.com/letsdoitukraineeco.

Захід проходитиме у два етапи: обласний та всеукраїнський. Кожна з 24 областей матиме окрему кімнату для зустрічі із трансляцією на фейсбук, де учасники зможуть представити свою діяльність та плани на поточний рік, обмінятись досвідом, знайти партнерів для спільної реалізації проєктів, залучення експертів з інших організацій.

Реєстрація  до 17 березня включно за посиланням.

До участі запрошуються представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, керівники ОДА/ОВА, мери міст, голови територіальних громад, зіркові амбасадори, громадські активісти, представники медіа, бізнес, лідери громадської думки, представники фондів та донорських організацій, керівники громадських організацій та об’єднань, керівники асоціацій та спілок, керівники молодіжних, студентських та шкільних рад, керівники молодіжних центрів та активні громадяни.

Список акредитованих спікерів та порядок виступів буде опубліковано 21 березня в новинах на сайті letsdoitukraine.org.

Організатор заходу – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського молодіжного центру, Українського державного центру позашкільної освіти та обласних державних адміністрацій.

Слідкуйте за новинами на сайті letsdoitukraine.org.

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини