Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 23:31:26

Зустріч в рамках проєкту «Зміцнення соціальної̈ згуртованості та заснування суспільного договору у постраждалій від війни Чернігівській області»

17.01.2023   10:00Агенцiя

У складних умовах сьогодення особливо важливої цінності для життя кожної громади набуває взаєморозуміння та підтримка одне одного.  В той самий час тривалий стрес, спричинений непростими випробуваннями, підвищує рівень конфліктності, часом підштовхує до поляризації, протистояння, що згодом послаблює громаду і заважає прийняттю спільних корисних рішень.

👉Запрошуємо вас на зустрічі, які відбудуться в КМЦ "Інтермеццо"  за адресою вул. Шевченка, 9, м. Чернігів

✅16 січня 2023 року о 13.00
✅17 січня 2023 року о 10.00 перша зустріч та о 13.00 друга зустріч

👍Ми будемо раді почути Ваш досвід і дізнатися Вашу думку.

👉Запитання до учасників:
🔰 Від яких викликів / проблем громада Чернігова потерпає сьогодні найбільше?
🔰 Як ці виклики / проблеми впливають на вас, на громаду?
🔰 Що, на Вашу думку, потрібно зробити, щоб їх вирішити?

👉У листопаді 2022 р. в Україні розпочався проєкт «Зміцнення соціальної̈ згуртованості та заснування суспільного договору у постраждалій̆ від війни Чернігівській області», у якому співпрацюють міжнародна миробудівна організація ПАКС (Нідерланди), Український центр “Простір Гідності” (Київ), громадська організація «Центр Доброчин» та Український Інститут Національної Пам’яті (УІНП) за фінансової підтримки МАТРА-Нідерланди.

👉Одним з напрямків проєкту є сприяння збільшенню довіри та укріплення взаємодії всередині громад. Інженери Порозуміння, спеціалісти-практики з діалогової роботи, залучаються до роботи у Чернігівській та Городнянській та громадах. Планується проведення зустрічей, підготовка та проведення громадських обговорень з актуальних тем, що визначатимуться в кожній громаді.  

Перші зустрічі відбудуться вже 16-19 січня 2023 р.
#socialcohesion #Chernihiv

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини