Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:06:59

Тренінг «Арт-терапевтичні техніки зцілення під час війни»

04.09.2022   11:00Агенцiя

ГО «Центр гендерної освіти» запрошує на тренінг «Арт-терапевтичні техніки зцілення під час війни» , який відбудеться 4-5 вересня 2022 року.
Мета тренінгу: сформувати в учасників тренінгу навички самопідтримки під час війни засобами арт-терапії.

Тренерки:
Тетяна Острянко - керівниця психологічного Центру для дітей та батьків «Дотик» ГО «Чернігово-Сіверська Січ», психолог, педагог, сертифікований арт-терапевт по роботі з дітьми з особливими потребами, по роботі з підлітками, кандидатка педагогічних наук
Юлія Якуш - соціальна працівниця БО «Благодійний фонд «Рокада», сертифікована тренерка програм: "SKILLS LAB: успішна кар'єра"; "SKILLS LAB: власна справа".

Обговоримо питання:
✅ хто така особа постраждала від війни;
✅ що таке психологічна травма свідка - ознаки, наслідки, прояви, рекомендації подолання;
✅ будуть практичні вправи на стабілізацію психологічного стану; зняття внутрішнього напруження; отримання ресурсного стану ; вправи на відчуття безпеки, внутрішньої легкості, медитаційна вправа.

Місце проведення буде повідомлено зареєстрованим учасникам. Звертайтеся в особисті повідомлення
Центр гендерної освіти
  Починаємо об 11.00.
Приєднатися до заходу можна також онлайн – в zoom за посиланням https://us05web.zoom.us/j/3072624680?pwd=amQxU2psV2VWeWh5ZnhWTmRRYnpNQT09
Ідентифікатор конференції 307 262 4680, код доступу 2VBqGq

Захід відбудеться в рамках реалізації «Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час». Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини