Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 14:16:34

Науково-практичний семінар "Актуальні проблеми сучасної політичної філософії"

18.05.2022   13:00Агенцiя

З 16.05.2022 до 20.05.2022 в НУ «Чернігівська політехніка» відбудеться Тиждень Науки, присвячений стану наукової діяльності в період війни та викликам, які доводиться переживати українським науковцям.
В рамках Тижня Науки кафедра філософії і суспільних наук Національного університету «Чернігівська політехніка» спільно з кафедрою політичних і філософських наук Черкаського державного технологічного університету 18 травня 2022 р. проводить науково-практичний семінар «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ ПОЛІТИЧНОЇ ФІЛОСОФІЇ».
До участі в роботі семінару запрошуються науково-педагогічні та наукові працівники вищих навчальних закладів України, аспіранти, громадські діячі, представники органів державної влади і місцевого самоврядування, всі, хто цікавиться аналітикою сучасних політичних процесів.

Напрями роботи:
 Стан та перспективи сучасних суспільно-політичних досліджень: світові тенденції та ситуація в Україні.
 Гуманітарні аспекти національної безпеки.
 Дослідження суспільно-політичних процесів в контексті викликів воєнного часу.

Спікери науково-практичного семінару:
Бойко Анжела Іванівна, д.філос.н., професор, зав. кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ.
Хамітов Назіп Віленович, член-кореспондент НАН України, провідний науковий співробітник відділу філософської антропології Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України.
Крук Олександр Іванович, к.і.н., доцент, почесний професор кафедри філософії і суспільних наук НУ «Чернігівська політехніка».
Модератор заходу: Шакун Наталія Валеріївна, к.філос.н., доцент, зав. кафедри філософії і суспільних наук НУ «Чернігівська політехніка».

Захід відбудеться в дистанційному форматі. Початок о 13.00, посилання на зустріч https://zoom.us/j/3072624680?pwd=amQxU2psV2VWeWh5ZnhWTmRRYnpNQT09, ідентифікатор: 307 262 4680, пароль: 2VBqGq
Контактна інформація: тел. (066) 93-96-119, Шакун Наталія Валеріївна
 

Останні новини Чернігівщини

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

6 травня: цей день в Україні і світі

6 травня: цей день в Україні і світі 11:08

ДЕНЬ 803 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 803 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини