Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:49:32

Громадські слухання у Тупичівській громаді щодо екологічної ситуації та заходів для її покращення

26.01.2022   10:00Агенцiя

Екологічна ситуація в Тупичівській громаді, заходи, що вживаються для захисту її навколишнього середовища, результати прикладних досліджень стану складових довкілля та біорізноманіття, моніторингу екополітики обговорюватимуться під час громадських слухань, що відбудуться в Тупичеві 26 січня 2022 р.

Відповідні матеріали аналітичного звіту презентуватимуть експерти Сіверського інституту регіональних досліджень в рамках реалізації проекту «Розробка та сприяння запровадженню політики охорони довкілля Тупичівської громади на засадах партисипації». Він реалізується за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду "Відродження" в рамках спільної ініціативи «EU4USociety».

До участі в обговоренні запрошуються представники населених пунктів Тупичівської територіальної громади, представники органів державної влади, місцевого самоврядування та громадськості.

Місце проведення слухань: Чернігівська область, Чернігівський р-он, с. Тупичів, вул. Чернігівська 75 (зал засідань Тупичівської сільської ради).

Початок: о 10.00 год.

Реєстрація на громадське обговорення здійснюється за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKWMlF2y7Vb8AVWxMBfw5dVw-8y1f7jCYkFVBNypBeAdR0NA/viewform?usp=sf_link

 

За довідками, будь ласка, звертайтесь за телефонами: 0978696005, 0667453295 – Дмитро Казіміров.

 

Матеріал підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду "Відродження" в рамках спільної ініціативи «EU4USociety». Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини