Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:40:57

Презентація альбому дуету "Інша тиша" під назвою «Потяг»

21.01.2022   15:00Агенцiя

Дует «Інша Тиша» — це творча колаборація поетки Катерини Волошиної та музиканта Сергія Радзецького.
 
21 січня о 15.00 у бібліотеці ім. М. Коцюбинського буде представлений другий альбом дуету під назвою «Потяг» (2021).
 
Чи то потяг, який мчить нас від мрії до її звершення. Чи то потяг, який народжує нове та важливе, щоби мріялося ширше. Як завжди, площина творів та відчуттів буде народжуватися під час самого виступу. І, як завжди, у слухача буде безліч шансів згадати забуте та найцінніше.
Дует з успіхом неодноразово звучав на багатьох сценах Києва і України ( Житомир, Дніпро, Харків, Суми, Чернігів, Одеса, Кропивницький, Івано-Франківськ, Вінниця, Львів, Луцьк, Полтава, Миргород, Тернопіль, Хмельницький, Миколаїв, Херсон, Святогірськ, Лозова, Камянське, Запоріжжя, Черкаси, Ужгород, Трускавець, Дрогобич, Мукачево, Бердянськ).
Про авторів:
Катерина Волошина — київська поетка, авторка десяти поетичних збірок, співавторка шести музично-поетичних альбомів, учасниця різноманітних мистецьких проектів.
Сергій Радзецький — композитор, музикант, басист. Лауреат міжнародних конкурсів та фестивалей Zappanale (DE), GBOB (EN), ALT.LiTO (SL), JAZZ BEZ (PL) в якості виконавця і композитора. Лауреат фестивалю «Червона Рута», Тарас Бульба, Тарасова Гора, Славське рок, Космач Фест, Шешори Фест, Гоголь Фест, Німі ночі, Одесский кіно-фест, і багато інших. Автор першої в Україні рок-опери «Тарас Бульба».

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини