Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:08:37

Круглий стіл "Адвокація на підтримку реалізації стратегії з вакцинації від COVID-19"

12.10.2021   09:30Агенцiя

Мета круглого столу: обговорення необхідних заходів на рівні регіону із долученням регіонального керівництва, медичної спільноти і громадськості в цілому для виконання стратегій із COVID-19 вакцинації, зазначених у Дорожній карті, та покращення охоплень у пріоритетних групах. Проактивне долучення місцевої влади та громад для адвокації вакцинації пріоритетних груп.
 
Питання до обговорення:
✅ Актуальний стан захворюваності та вакцинації від COVID-19 в області.
✅ Покращення доступу до інформації з вакцинації від COVID-19 і наданню послуг для літнього населення, і в тому числі в сільській місцевості.
✅ Шляхи підвищення мотивації медиків та літнього населення до вакцинації від COVID-19. Рекомендації для роботи з різними верствами населення.
✅ Проактивне долучення місцевої влади та громад до проведення вакцинації від COVID-19 і надання інформації, що ґрунтується на доказовій медицині, для пріоритетних груп із фокусом на людей літнього віку.
 
Приклади успішних кейсів.
 
Модератор: Тимофій Бадіков, виконавчий директор ГС “Коаліція за вакцинацію”
Учасники заходу – керівництво області, представники Міністерства охорони здоров’я, Бюро ВООЗ в Україні, НТГЕІ, ДЕЦ, лікарі, представники регіональних громадських організацій.
Учасники обговорять заходи, які необхідно здійснити на рівні регіону для покращення охоплень вакцинацією проти COVID-19 у пріоритетних групах та наближення послуги вакцинації до усіх куточків області.
Круглий стіл проводиться в рамках Адвокаційної кампанії Всесвітньої організації охорони здоров’я у співпраці з Міністерством охорони здоров’я, Громадською спілкою «Коаліція за вакцинацію» за підтримки Європейського Союзу, спрямованої на підвищення прихильності українців до вакцинації від COVID-19.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.