Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:07:53

Запуск міжнародної версії Єдиного експортного веб-порталу

21.09.2021   14:00Агенцiя

Офіс з розвитку підприємництва та експорту запускає міжнародну версію Єдиного експортного веб-порталу на платформі Дія.Бізнес.

21 вересня 2021 року Офіс з розвитку підприємництва та експорту запустить міжнародну версію Єдиного експортного веб-порталу — онлайн-платформи для імпортерів та закордонних компаній, зацікавлених в експорті, на платформі Дія.Бізнес.

Мета запуску міжнародної версії веб-порталу — промоція українських пріоритетних секторів, міжнародних заходів, які організовуються на території України, а також допомога у налагодженні двосторонньої співпраці між українськими компаніями та потенційними закордонними партнерами.

21 вересня о 14:00 відбудеться офіційний запуск міжнародної версії Єдиного експортного веб-порталу.

Місце проведення: Освіторія Хаб, вулиця Московська, 2, Київ. Долучитись до заходу можна в онлайн-форматі (подія транслюватиметься на Фейсбук-сторінках Дія.Бізнес, ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» та Міністерства цифрової трансформації.

Представники ЗМІ можуть отримати акредитацію та поставити запитання спікерам за посиланням: https://cutt.ly/FWkd3UI.

Акредитація на участь у заході є обов’язковою до 20 вересня включно.

Захід відбудеться за участі:

  • Олександра Яреми, державного секретаря Кабінету Міністрів України.
  • Валерії Іонан, заступниці міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.
  • Тараса Качки, заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського. господарства України — Торгового представника України.
  • Дмитра Сеніка, заступника міністра закордонних справ України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (уточнюється).
  • Андрія Ремізова, заступника директора з розвитку підприємництва ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту».
  • Андрія Литвина, виконувача обов’язків директора ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту».
  • Бенджаміна Клінгера, координатора кластера «Сталий економічний розвиток в Україні», німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Міжнародна версія Єдиного експортного веб-порталу створена Офісом з розвитку підприємництва та експорту на платформі Дія.Бізнес за стратегічної та інституційної підтримки Уряду України, Міністерства економіки України та Міністерства цифрової трансформації при фінансовій підтримці Уряду Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.