Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 7 травня, 01:17:45

Прес-конференція щодо творчої діяльності колективу протягом 95-го театрального сезону

03.03.2021   16:00Агенцiя

3 березня о 16:00 відбудеться прес-конференція керівництва Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка щодо творчої діяльності колективу протягом 95-го театрального сезону.

Темою зустрічі, яка проводитиметься у форматі неофіційного спілкуванні з представниками ЗМІ, стануть наступні питання:
- особливі умови діяльності закладу, пов’язані з дотриманням вимог нормативних документів щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів на період дії карантину у зв’язку з поширенням COVID-19;
- прем’єрні покази вистав, що відбулися протягом 95-го театрального сезону, та підготовка режисерами театру нових прем’єр, запланованих до кінця поточного року;
- підготовка до проведення у жовтні цього року урочистого заходу з нагоди відзначення 95-річчя заснування театру;
- творчі плани на наступний 96-й театральний сезон.

Запрошуємо представників обласних і міських друкованих видань, телерадіокомпаній, громадських засобів інформації до участі в прес-конференції, яка відбудеться 03 березня 2021 року о 16.00 год. у приміщенні Чернігівського облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка (ІІІ-й поверх, кімн.45).

Прохання до учасників прес-конференції – проходити через службовий вхід.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини