Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 06:12:04

Профспілковий мітинг щодо непідтримки антинародних законопроєктів

30.01.2020   14:00Агенцiя

30 січня о 14:00 годині на Алеї Героїв у м. Чернігові (напроти обласної державної адміністрації) відбудеться профспілковий мітинг. Учасники планують висунути вимоги до Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. та Прем’єр-міністра України Гончарука О.В. про відкликання антинародних законопроектів про працю, соціальне забезпечення та профспілкову діяльність.

Участь у заході візьмуть близько 1000 профспілкових активістів Чернігівської області — представників різних галузей (освіта, охорона здоров'я, АПК, енергетика, транспорт та ін.). Мітинг організовує Федерація профспілкових організацій Чернігівської області.

Мета заходу – привернути увагу громадськості до загроз, які постають перед широким загалом населення країни. Підтримати вимоги Резолюції Всеукраїнського профспілкового віче щодо висловлення недовіри голові Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Третьяковій Г.М. та Міністру розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Милованову Т.С., організувати збір підписів про відсторонення їх від займаних посад за законодавчі ініціативи, що підривають основи трудового законодавства та системи соціального захисту, перешкоджають законній діяльності профспілок, провокують загострення протистояння в суспільстві.

Запрошуємо усіх небайдужих прийти 30 січня (четвер) о 14:00 на Алею Героїв у м. Чернігові (напроти обласної державної адміністрації) і долучитися до нашої боротьби. Також чекаємо представників засобів масової інформації для висвітлення даного заходу.

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини