Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:15:39

Прес-тур на фабрику "ТК-Стиль"

13.09.2019   12:00Агенцiя

Брак кваліфікованих робітничих кадрів – проблема переважної більшості підприємств Чернігова й Чернігівщини. Сподіватися на когось (державу, міську владу абощо) у цьому питанні - марно, тому Чернігівська регіональна торгово-промислова палата та фабрика «ТК-Стиль» ініціювали професійний освітній проект «Чернігівська інноваційна школа швейної майстерності» й взялися за підготовку потрібних фахівців. Партнером у реалізації проекту виступає обласна служба зайнятості. В п’ятницю, 13 вересня, у цій школі відбудеться перший екзамен і перший випуск. Запрошуємо всіх зацікавлених представників ЗМІ на цю подію!
- У школі професійної майстерності на базі нашої фабрики всього за 8 тижнів можна здобути затребувану на ринку праці професію швачки, - говорить директорка «ТК-Стиль» Світлана Титова-Толстик. - Наші учні опановують технологію пошиття одягу, основи матеріалознавства та обладнання швейного виробництва. Важливо, що основне в програмі - практичні заняття на сучасному професійному обладнанні. Навчання в першій групі закінчують 10 жінок. Я дуже задоволена їх успіхами. Переконана, що ми обрали правильний шлях і школа професійної майстерності матиме успіх.
За словами директорки, вже з 16 вересня розпочнуться заняття другої групи. Тим, хто успішно закінчить школу, фабрика гарантує офіційне працевлаштування, соціальні гарантії, а також пакет корпоративних пільг. Навчання безкоштовне за умови відпрацювання на фабриці «ТК-Стиль». З кожним учнем підписується відповідна угода. Якщо ж людина хоче працювати в іншому місці, наприклад, на «Елеганті», вона має оплатити вартість навчання. «Ми готові навчати всіх», - запевняє п. Титова-Толстик.
В презентації освітнього проекту «Чернігівська інноваційна школа швейної майстерності» візьмуть участь президент Чернігівської ТПП Костянтин Іванов та віце-президентка Лариса Циган. З журналістами поспілкуються представники обласної служби зайнятості, нинішні та майбутні учні школи. Початок прес-туру на фабрику «ТК-Стиль» – 12.00.

Для участі в прес-турі завчасно акредитуйтеся за ном.: 066-304-89-87, 097-087-00-10 (Вікторія) або пишіть на адресу: victoriasydorova@gmail.com

Для комфортну перевезення журналістів ми замовили мікроавтобус. Місце зустрічі – бібліотека Короленка (пр.Миру, 41, майданчик біля обласної ради). Час зустрічі – 11.40.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини