Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:28:07

Сорок перша сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання

24.04.2019   09:00Агенцiя

24 квітня о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7) відбудеться сорок перша сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання. Відповідне розпорядження підписав секретар Чернігівської міської ради Максим Черненок 12 квітня.


На розгляд сесії виносяться такі питання:

1. Про внесення змін та доповнень до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки.

2. Про внесення змін до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2018-2020 роки.

3. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури.

4. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.08.2018 № 33/VII-32 «Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова цілісного майнового комплексу Державного підприємства «Олімпійський навчальний спортивний центр «Чернігів».

5. Про внесення змін до Положення про Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова.

6. Про внесення змін та доповнень до Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова.

7. Про перейменування комунальних закладів.

8. Про надання згоди на списання основних засобів.

9. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2015 року “Про місцеві податки” (47 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (49 сесія, 53 сесія 6 скликання, № 3/VII-11, № 13/VII-20, № 14/VII-20, № 16/VII-2, № 19/VII-16, № 25/VII-26, № 26/VII-14, № 28/VII-21, № 29/VII-19, № 35/VII-22, № 36/VII-30, № 38/VII-5, № 40/VII-7).

10. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від
29 листопада 2018 року №36/VII-33 “Про міській бюджет на 2019 рік” зі змінами і доповненнями (№38/VII-6, №39/VII-14, №40/VII-8).

11. Про забезпечення конкурентного підходу до передачі в оренду вільних від забудови земельних ділянок комунальної власності.

12. Про внесення змін і доповнень до Порядку продажу земельних ділянок комунальної власності на конкурентних засадах (земельних торгах) у місті Чернігові.

13. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

14. Про визначення переліку земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами.

15. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки.

16. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва.

17. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва та учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва.

18. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

19. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

20. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

21. Про депутатські запити.

22. Різне.
 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини