Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 22:03:18

Різдвяно-Новорічна програма "Майстерня Св. Миколая"

19.12.2018   10:00Агенцiя

19 грудня у Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана відкривається Різдвяно-Новорічна програма «Майстерня Св. Миколая», а також декілька святкових виставок.
Музей запрошує переглянути виставку ікон Святого Миколая з фондів музею «Святий Миколай. Правилом віри і образом лагідності». Шанування святителя в Україні є давньою й укоріненою традицією, тому кожна з ікон – це частина історії нашого народу. Св. Микола Мокрий, Св. Микола Корсуньський, Св. Микола Іменослов – образи, що й дотепер асоціюються із заступництвом благодійністю, добром і вірою.
Виставка «Зимове мереживо» гуртківців Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва, Новгород-Сіверського центру дитячої та юнацької творчості та районних центрів дитячої творчості пропонує до перегляду роботи у техніках живопису, графіки, і декоративно-прикладного мистецтва, що присвячені Різдвяно-Новорічним святам.
Роботи митців 20-21 століття із фондів музею під загальною назвою «Зимове натхнення» у жанрах портрету, пейзажу, тематичної картини висловлюються на зимово-різдвяну тематику у своїй неповторній інтерпретації. На виставці представлені роботи Миколи Глущенка, Анатолія Шкурка, Золтана Жолтеса, Івана Пенського, Андрія Гети та інших знаних майстрів. Тема кожної роботи створює не лише настрій певної пори, а й візуалізує дитячі спогади, мрії, натхнення художника.
Деталі – за тел.: 0462-676715, 0462-774616, або на сторінці музею у соцмережі «Facebook» https://www.facebook.com/halahan.art/.

Окремого відкриття виставок не планується. Представники ЗМІ запрошуються у зручний час з 10.00 до 16.00.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини