Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:08:13

Семінар з практичних аспектів технічного регулювання в Україні

05.03.2018   10:00Агенцiя

Семінар-тренінг  на тему «Реалізація вимог ЄС Щодо технічного регулювання в Україні (аграрний сектор, харчова промисловість, туризм)» відбудеться 5 – 6 березня в м. Чернігів.

Місце та час проведення семінару: м. Чернігів, проспект Миру, 43, ЦППК (ІІІ поверх, конференц-зал), початок – о 10.00 год.

До участі запрошуються місцеві підприємці, представники громадських організацій, навчальних інституцій та органів влади.

Теми семінару:
- зміни у торговельному режимі у зв’язку з підписанням Угоди про асоціацію між Україною та ЄС;
- стимулювання малих та середніх підприємств (МСП) до  наближення національних вимог до європейських, зокрема, в туристичній сфері, аграрному секторі та харчовій промисловості;
- міжнародний досвід трансформації систем технічного регулювання та сучасні європейські тренди щодо функціонування цієї системи.

Практичний аспект семінарів включатиме напрацювання рекомендацій до впровадження системи технічного регулювання за трьома вищезгаданими напрямками в Україні (враховуючи нинішній стан, існуючі загрози та виклики). Також передбачається формування ініціативних фокус-груп, які б продовжили свою роботу після завершення зустрічей у напрямку розвитку регіонального аграрно-харчового і рекреаційно-туристичного кластеру (АРТК) та налагодження міжрегіональної співпраці.

Це вже четвертий семінар в серії семінарів, запланованих в рамках реалізації проекту «Посилення участі громадськості в реалізації вимог ЄС щодо технічного регулювання», який виконує Сіверський інститут регіональних досліджень під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна – ЄС (УС ПГС) та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства (УНП).

Заключний семінар в рамках проекту відбудеться в м. Львів.

Участь в заході – безкоштовна. Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами, кава-паузами та обідом. Учасники з інших міст забезпечуються готелем.

 
За результатами участі в семінарі учасники отримають сертифікати.

За довідками звертатись за телефонами:   
0669783411 – Людмила Чабак,
0965456904  –  Римма Олексенко.
0937416292 – Дмитро Казіміров

ДЛЯ УЧАСТІ У СЕМІНАРІ ПРОСИМО ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ ЗА ПОСИЛАННЯМ https://institute.sivertraining.org.ua/files/anketa_Chernihiv.doc.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини